Писмо в бутилка поставя началото на приятелство между двама души

...
Писмо в бутилка поставя началото на приятелство между двама души
Коментари Харесай

Находка от морето: Италианец откри писмо в бутилка, подателят е на стотици километри

Писмо в бутилка слага началото на другарство сред двама души от разнообразни страни и от разнообразни генерации. Дарио Гранде открива необикновената находка, до момента в който се разхожда на обичания си плаж.
Създадох мощна връзка с морето, като че ли е един другар, на който мога да се доверя, с който намирам отговори. Тази връзка продължава и през днешния ден имам вяра, че морето е моят най-хубав другар.
Дарио Гранде, гражданин на Баколи

Бутилката плава от Балеарските острови, а писмото в нея е подписано от 11-годишно момче, което споделя за вълненията си.

Близо 2000 морски благи и три месеца по-късно - бутилката идва на този плаж. В ерата на бързата връзка в интернет и обществените мрежи - известието е сантиментално за този, който го изпраща, и за този, който го получава.
Често диря отговори в морето и в писмото на детето. Сякаш морето ми даде мощен отговор и доста ясно обръщение, което в действителност ме трогна.
Дарио Гранде, гражданин на Баколи

След като писмото от бутилката попада в ръцете на Дарио, той взема решение да се свърже с родителите на детето.

„ Бащата, като се изключи че ми благодари, подчета какъв брой значимо за детето е изпращането на писма, като от остарялата школа “, споделя Дарио.

По неговите думи това слага началото на дълго другарство отвън обществените мрежи:

„ Надявам се един ден да отида до Майорка и да се срещна с него, да му стигна ръката, да му опиша за моя живот и за моята земя, която евентуално наподобява много на неговата - със същите цветове, пейзажи и море. “

Разстоянието от плажа на 38-годишния Дарио до Балеарските острови по права линия е 850 километра.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР