Феновете на Тейлър Суифт посетиха парка Гроув в Лос Анджелис,

...
Феновете на Тейлър Суифт посетиха парка Гроув в Лос Анджелис,
Коментари Харесай

Тейлър Суифт промотира новия си албум с арт инсталация в Лос Анджелис

Феновете на Тейлър Суифт посетиха парка Гроув в Лос Анджелис, с цел да отпразнуват идния албум на певицата, който се назовава " The Tortured Poets Department ". Музикалната платформа Spotify провежда апаратура на открития търговски площад, където почитателите можеха да търсят улики, скрити в пощенски кутии и книги, също и да се снимат.
Феновете ще открият всевъзможни дребни съкровища. От тях зависи да интерпретират уликите както желаят. Всеки ден разкриваме текст на ария. Това е в действителност вълнуващо за почитателите. Те са тук, с цел да схванат какво да чакат от албума.
Тарин Лакроа, управител " Партньорства с лейбъли " в Spotify

Инсталацията ще бъде изложена в продължение на три дни от 10 до 21 ч. Организаторите чакат да се появят над 3000 почитатели. Уебсайт страницата на певицата предлага и назад преброяване до излизането на албума. Още от началото на кариерата си, Суифт употребява улики, които почитателите й могат да разкрият, с цел да схванат повече за креативният й развой и идните й планове. Певицата разгласи албума си още през февруари на най-голямата музикална сцена - премиите Грами.

The Tortured Poets Department ще дебютира в музикалните платформи в петък, 19ти април.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР