Писателската академия „Заешка Дупка“ е посветена изцяло на децата, които

...
Писателската академия „Заешка Дупка“ е посветена изцяло на децата, които
Коментари Харесай

Пуснете децата в Заешката дупка, ще им дадете крила

Писателската академия „ Заешка Дупка “ е отдадена напълно на децата, които обичат да четат, само че и мечтаят да пишат. Тя е за деца от 9 до 16 годишна възраст, които са влюбени в измислянето на истории и плуването в необятните светове на въображението.

Успешни поети и писатели ще оказват помощ на децата да развият способността им да работят с думите и да реагират на разнообразни литературни провокации. Сред тях се подреждат имената на известния стихотворец, публицист и музикант Петър Чухов, на Мартин Колев-автор на абсолютния бестселър „ Софийски магьосници “, на писателката, актриса и режисьор Рене Карабаш, на Диана Петрова, която е създател на три книги с детски приказки и три романа.
Публикувахте от Творческа Академия "Заешка Дупка " в Петък, 23 ноември 2018 година
Освен заложените писателски занятия един път седмично, курсистите на „ Заешка Дупка “ JUNIOR, ще получат достъп и до богатата стратегия на Академията и прословутите Неделни събития, измежду които се открояват креативен уъркшопи, кино прожекция на специфичен детски филм, писателска разходка, среща с прочут детски публицист, литературно четене и мастилен дуел за млади писатели.

„ Заешката Дупка “ постоянно е имала за цел да подкрепя деца и възрастни с изявени ползи в региона на литературата, да предизвиква техните заложби и фантазии, да им дава опция за изява.
Публикувахте от Творческа Академия "Заешка Дупка " в Сряда, 12 декември 2018 година
По този метод през годините се подтикват младите писатели, а това се трансформира в ползотворна процедура “, считат преподавателите в академията.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР