Писателката и журналист Миленa Фучеджиева с коментар във фейсбук за

...
Писателката и журналист Миленa Фучеджиева с коментар във фейсбук за
Коментари Харесай

Фучеджиева: Правителството не се ръководи от Янев и Радев, а от една Отровна двойка

 Писателката и публицист Миленa Фучеджиева с коментар във фейсбук за политическите събития у нас през последните седмици. Според нея държавното управление не е ръководено от Янев и Радев, а една Отровна двойка. Вижте коя е тя:

Не разбирам нищо от трансплантации, само че почитам мнението на Стефан Командарев въз основата на което Зенон Саркисиан е написал доста логичен статус. Също по този начин пенсионирането на проф. Кантарджиев е фарс. Ако можехте, бихте пенсионирали от дълго време примерно Джо Байдън. Ама даже единствено за сходна мисъл по-умните и същински загрижените за националните си ползи, биха ви били през българските завистливи пръстчета.

Те са подготвени в истината за българите - в случай че има корабокрушение и един българин има късмет да се избави, другите ще го издърпат надолу да се удави с тях. Те го знаят, и вие го знаете, само че това познание служи единствено на тях.

В момента България е уплавлявана от една изключително отровна двойка, наследничка на Отровното трио - Завистта и Отмъщението. Правителството не е ръководено от и, а от тази Отровна двойка. Тя е извадила огромната отровна коса и размахва наред. Явно има вяра в чудеса, щом коси неща, които засягат човешки животи по изключително пряк метод. Добре. Ще гледаме Отровното шоу люпейки семки.

Повече от страстта да сдъвчеш семката и да изплюеш люспата, няма да влагаме, тъй като по този начин се прави когато се гледат спектакли на това равнище. Не се взе участие с усеща, а с отегчено от нелепостта люпене на семки. Но тъй като познаваме света много издълбоко, изрично и този медицински микро 9-ти септември няма да приключи с национално благополучие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР