Премахването на ранните и късните курсове по шест маршрута от

...
</TD
>Премахването на ранните и късните курсове по шест маршрута от
Коментари Харесай

Савина Петкова обясни за премахването на ранните и късните курсове на автобусите

Премахването на ранните и късните курсове по шест маршрута от градския превоз се прави за усъвършенстване на линиите и повишение на тяхната успеваемост, изясни в коридорите на локалния парламент заместник-кметът по превоз, предава Plovdiv24.bg .

По-рано общинските съветници утвърдиха с 24 гласа " за " предлагането за отпадане на курсовете по линии 1, 6, 11, 12, 20 и 25. Промяната е на база подробно изследване за пътникопотока по най-ранните и най-късните курсове.

" През цялото време се приказва за рязане на курсове, само че в тази смяна ние  прибавяме курсове там, където е установено, че има искащи да пътуват. Факт е, че част от късните линии не се извършват " - сподели Петкова.

Вицекметът добави, че организира постоянни срещи с представители на транспортните компании и по-късно през днешния ден още веднъж ще има среща с тях. Най-проблемни са линии 29, 37 и 99 във връзка с осъществяването, а най-вече недоволства за жестоко държане на кондуктори и водачи, мръсни рейсове, неспиране на спирки - от линии 17, 18 и 21. Всекидневно се вършат инспекции и се постановат наказания при установени нарушавания.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР