Писаното яйце в кошницата на Филаделфия Филис – Брайс Харпър,

...
Писаното яйце в кошницата на Филаделфия Филис – Брайс Харпър,
Коментари Харесай

№3 на Фили е новият бестселър сред фланелките в САЩ

Писаното яйце в кошницата на Филаделфия Филис – Брайс Харпър, стартира да се отплаща на клуба още преди да е изиграл даже един надзорен мач на бейзболното поле. Привлеченият с контракт за $330 млн. аутфилдер избра да носи №3 в новия си отбор и фланелката стана мигновен шлагер на пазара в Северна Америка.

По данни от комерсиалната верига " Фанатикс ", държаща правата върху разпространяването на фенски продукти в МЛБ, продуктът е сложил връх за най-продавана фланелка в първите 48 ч. след стартирането си в продажба в който и да е от четирите водещи спорта в Съединени американски щати. Досега №1 измежду бестселърите е бил потникът с №23 на Леброн Джеймс в баскетболния Лос Анджелис Лейкърс (2018), следван от №27 на Джанкарло Стантън в бейзболния Ню Йорк Янкис (2017), №52 на Халил Мак във футболния Чикаго Беърс (2018) и №10 на Джими Гарополо във футболния Сан Франциско 49 (2017).

All on #3 for the @Phillies!

Rep @Bharper3407: https://t.co/0eaqoVZvir pic.twitter.com/slSwrWAr87
— Fanatics (@Fanatics) March 2, 2019
В първите седем сезона от кариерата си в Мейджър лийг Харпър носеше униформа с №34 във Вашингтон Нешънълс. Във Филаделфия обаче този номер следва да бъде изваден от приложимост в памет на члена на Залата на славата Рой Халадей, умрял в самолетна злополука през 2017 година

26-годишният Харпър беше публично показан като състезател на " филитата " предходната събота в пролетната база на клуба в Клиъруотър, щата Флорида. Дебютът му е плануван за тази събота (9 март) в предсезонната контрола против Торонто Блу Джейс на домакинския подготвителен стадион на Фили – " Спектрум Фийлд ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР