Пирин Благоевград привлече двама нови футболисти. Полузащитникът Емил Янчев и

...
Пирин Благоевград привлече двама нови футболисти. Полузащитникът Емил Янчев и
Коментари Харесай

Пирин привлече двама нови

Пирин Благоевград притегли двама нови футболисти. Полузащитникът Емил Янчев и крилото Андрей Йорданов към този момент са част от “орлетата”. Двамата записаха всекидневен дебют, откакто играха по едно полувреме във вчерашната контрола със Септември (София).

Новите попълнения бяха показани от президента на клуба Станислав Манолев и техническия шеф Светослав Дяков.

Емил Янчев е роден на 8 февруари 1999 година във Варна. Юноша е на Черно море, където в продължение на четири години е част и от първия тим. Миналото лято минава в Локомотив (Пловдив), който е последният му тим.

„ Искам да благодаря на управлението, че ме потърси. Много се веселя, че съм част от този популярен клуб с обичаи. Ще дам всичко от себе си този тим да бъде фактор в българското състезание. Чувствам се доста добре. Обстановката в съблекалнята е отлична. Ще се борим за допустимо най-високо класиране през идващия сезон “, съобщи Емил Янчев.

„ Приветствам Емо Янчев в тима. Той е тъкмо от този вид футболисти, които търсим. Младо перспективно момче, български състезател. Целият спортно-технически екип виждаме капацитет в него и се надяваме, че ще го показва. Пожелавам му триумф. Да бъде здрав и се надявам да демонстрира това, което може “, съобщи механически шеф Светослав Дяков.

Андрей Йорданов е роден на 6 септември 2001 година в Кюстендил. Юноша е на ЦСКА, а през предишния сезон игра в отбора на Царско село. Андрей е племенник на някогашния състезател на Пирин, ЦСКА, Марек, Вихрен и Берое Евгени Йорданов.

„ Андрей е младо и надарено момче. Запознат съм чудесно с неговите качества. Доста добре играе един на един и има скорост. Надявам се да се приспособява добре в тима. Пожелавам му триумф. С неговото привличане и с това на Янчев ние с Дяков подхващаме една линия в трансферната ни политика, обвързвана с привличането и даването на късмет на млади български футболисти. Мисля, че това е пътят “, съобщи президентът Станислав Манолев.

„ Изключително съм благополучен, че съм част от този огромен тим с тази невероятна аудитория. Благодаря на управлението, че ми дава този късмет. Ще работим крепко, с цел да се представим на по този начин мечтаното високо равнище “, сподели при представянето си Андрей Йорданов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР