Пикантна тайна от любовния живот на Виктор Стоянов от "Ергенът"

...
Пикантна тайна от любовния живот на Виктор Стоянов от "Ергенът"
Коментари Харесай

Няма да повярвате: Виктор издаде много пикантна тайна за любовния си живот

Пикантна загадка от любовния живот на Виктор Стоянов от "Ергенът " изплува на бял свят. Чаровният някогашен гребец ходил при проститутки с татко си.

За палавата пикантерия описа самият той особено пред Vbox7. Виктор напомни още веднъж към този момент познатата на феновете история, обвързвана с първия му секс. Стоянов изгубил девствеността си в замърсен бус с дини, когато едно лято продавал вкусния плод, с цел да си докара някой и различен лев.



Тогава нагорещените от пристрастеност един към различен младежи се отдали на възприятията си посред дините в буса. Оказва се, че в същия ден обаче се случило и нещо още по-интересно и вълнуващо за възмъжаващия Виктор.

Вечерта татко му и негов другар били съществено подпийнали. "Този другар на татко ми стартира да се бъзика с мен, че в никакъв случай не съм виждал жена в живота си. Но аз бях към този момент въодушевен и горделив от себе си. Казах му, че не съм непорочен, само че той не ми повярва ", споделя Виктор. Същият този другар и татко му го убедили да отидат на продажница.



"Стигнахме и си припомням, че постройката извън изглеждаше много неугледно, само че вътре беше един доста съвременен нощен клуб. Тогава се спекох и седнах на един диван, само че бях заледен. Дамите към нас бяха в нищожно долни дрехи, а други и без. Тогава осъзнах, че нещата са изцяло съществени ".

Виктор си избрал "какичката с розовото ", която се заела с съществената задача да го направи "истински мъж ". Е, въпреки към този момент да бил изгубил девствеността си, и то тъкмо в същия ден, Виктор с ненаситност се оставил в ръцете на съблазнителката.

"Дамата пристигна, заведе ме в стаята, а аз бях като дънер на леглото, само че тя си ме оправи... Бях супер компрометиран ", показа с усмивка пред камерата на Vbox7 Виктор Стоянов.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР