Пикантен слух за бившата репортерка в Господари на ефира и

...
Пикантен слух за бившата репортерка в Господари на ефира и
Коментари Харесай

Най-после разумно обяснение за странното поведение на Ева Веселинова

 Пикантен слух за някогашната кореспондентка в " Господари на ефира " и досегашна панелистка в " На кафе " Ева Веселинова обикаля светските среди в последните няколко седмици. Според горещата клевета сексапилната русокоска, която остана без работа, пометена от летните рокади в предаването на Гала, чака дете, дочу ПИК.

Точно идното майчинство било повода Ева да не приема предложения за работа от други малките екрани, каквито след края на кариерата й в будоарното шоу на Нова тв, несъмнено не липсвали. Заради ситуацията си, харизматичната сливналийка общително отклонила към този момент няколко предложения. Веселинова се примирила с обстоятелството, че ще отсъства за по-дълго от екран. Но била уверена, че времето отвън малкия екран няма да се отрази на известността й. По-задълбочен разбор на профила на Ева в обществената мрежа Инстаграм също навежда на мисълта, че е в очакване на дете. Блондинката е измежду авторитетните известни персони и има близо 64 хиляди почитатели.

До наскоро тя поддържаше интереса на почитателите си с доста сторита и фотоси, които са й огромна краста. Красавицата не крие, че е вманиачена по позирането, като да вземем за пример от ваканцията си в Италия преди време се върна с близо 10 хиляди фрагмента в телефона си. От известно време обаче Ева е много спестовна на изявления. А на последните й фотоси се вижда, че Веселинова е сменила стила си на обличане. Бившата панелистка на Гала постоянно е подчертавала фината си талия със секси рокли - и в ефир, и отвън него, само че към този момент в дрешника й участват разкроени рокли с висока талия.

През септември потегли слух, че Ева има връзка със фамилен мъж, само че тя отхвърли и за пръв път открехна завесата на персоналния си живот. " Не е женен, не е и продуцент, не е богат покровител. От 2 години сме дружно и не го укривам. Който ни познава, той знае за нас ", бори слуховете Ева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР