pik.bgМинистър-председателят на България Бойко Борисов с първи коментар пред журналисти

...
pik.bgМинистър-председателят на България Бойко Борисов с първи коментар пред журналисти
Коментари Харесай

Борисов с извънредни новини след срещата с турския вицепрезидент

pik.bg

Министър-председателят на България Бойко Борисов с първи коментар пред публицисти след срещата си с турския вицепрезидент Фуат Октай.

Причина за срещата сред двамата е вчерашният коментар на външния министър на Турция Мевлют Чавушоглу за интервенция в българското законодателство във връзка с закона за вероизповеданията, съобщи пратеникът на ПИК в Румъния.

В момента в Румъния се водят тежки диалози сред премиера и вицето на Ердоган. След като Борисов е настоял за опрощение, Фуат Октай е изискал време, с цел да прегледа още веднъж записа от изявлението на Чавушоглу и да организира диалози с Анкара.

Припомняме, че по-рано през днешния ден външният ни министър Екатерина Захариева привика турския дипломат в София, на който ще връчи протестна нота за невмешателство във вътрешните работи на страната ни.

 

Видео ТУК

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР