Пиенето на алкохол често носи своите особености и рискове при

...
Пиенето на алкохол често носи своите особености и рискове при
Коментари Харесай

Ето какви глупости правят 12-те зодии, когато се напият

Пиенето на алкохол постоянно носи своите особености и опасности при другите представители на зодиите. От кого да се пазите и какво да очаквате от пияния Овен или Водолей, например, ще ви подскаже идната публикация.

Овен
Първо предписание за пиянство с Овен – в никакъв случай не пийте с Овен. Ако четете тези редове прекомерно късно и към този момент сте почнали да пиете с него, намерете бързо един изтрезнял Водолей, който да ви води в точния момент. В противоположен случай рискувате да се разсъните в непознат град, женени за учителка. В това време Овенът ще ви гледа със състрадание и ще се чуди: „ Е, в този момент какво направи, ние напълно малко пихме. “

Телец
Пияният Телец постоянно се преструва на изтрезнял. Дори в случай че лази по пода като охлюв, оставяйки след себе си мокра диря. Телецът има едно само предписание – да взима всичко от живота. Всички пари, целият секс, а чашата постоянно да е цялостна. Ако сте решили да пиете с Телец ще би трябвало да приготвите доста алкохол, с цел да не бъдете упрекнати в това, че сте стиснати. Но колкото и да донесете, все няма да е задоволително.

Близнаци
Прословутата двоякост на Близнаците в миг на алкохолно замайване отстъпва. Но какво тъкмо създание ще се появи е мъчно да се предскаже. Това може да бъде, както радостно котенце с микрофон в ръка, по този начин и тъмно изчадие на пъкъла, което ненавижда всички в близост и се пробва да ги унищожи. На сутринта Близнакът ще махне с ръка и ще каже: „ Какво се сърдиш, бил съм пийнал! “

Рак
За да разберете кой е в действителност би трябвало да напиете Рака. Само в пияно положение той е открит към света и едвам тогава престава да се тормози. Той даже е подготвен и на неочакван секс. На сутринта, естествено, той ще се е сврял в черупката си и безшумно ще страда, скърцайки със зъби.

Лъв
Пияният Лъв по нищо не се отличава от трезвия. Само количеството на децибелите се усилва правопропорционално на количеството на изпитото. Трезвият Лъв прави паузи, описвайки своята героизъм, завършения и победи, единствено с цел да си поеме въздух. А на пияният Лъв въздух не му би трябвало.

Дева
Защо Девата пие е изцяло неясно. Може би, душата на пияната Дева, краткотрайно излиза от тялото, с цел да блуждае по зелени поля с теменужки и пасящи еднорози. В нашия неверен свят Девата минава през три наложителни стадия: „ Аз съм толкоз пияна. “, „ Толкова доста ви обичам! “ и „ Къде е аспиринът! “. Младата Дева махмурлийка, на сутринта може да откри, че към този момент не е Дева, само че комфортно, няма да си спомня детайлности.

Везни
Везните се опасяват да пият, само че доста обичат, тъй като единствено в пияно положение те най-накрая престават да мерят всичко в близост и намират хармонията с околния свят. Вечното търсене на светлия блян краткотрайно бива прекратено, защото това е точно тази обстановка, в която грозни дами не съществуват. Глупави мъже – също. Всички са зайчета, котета и душички, и става безусловно неразбираемо по какъв начин е допустимо толкоз години да са мръщили нос в естетично неприемане на Вселената. Наистина, на сутринта, осъзнали, че са се принизили до това равнище, Везните едвам претърпяват срама си.

Скорпион
Скорпионът се напива до положение, в което да добие кураж, а по-късно внезапно стопира, продължавайки да сипва на останалите, йезуитски нашепвайки им: „ Имам лека ръка! “. Той лъже! Скорпионът има доста тежка ръка и доста се кефи да следи по какъв начин жертвите им се пробват да стъпят на крайници. Ако планирате да напиете Скорпион, с цел да го прелъстите или да измъкнете някаква информация от него, по-добре незабавно се застреляйте. Защото преди този момент той ще ви каже това за леката ръка, а после… Само оня, който желае да стане звезда в Youtube може да си разреши да пие със Скорпион.

Стрелец
Стрелецът е пияч. Или е въздържател. Защото в живота не му върви. Или му върви. Изобщо не е ясно по какъв начин да се пие със Стрелец. В първия случай няма да ви стигне здравето. Във втория случай ще умрете от досада по средата на лекцията за вредата от използването на спиртни питиета. Но каквото и да е, попадайки на една маса със Стрелец, правете всичко по този начин, както той споделя. Да се спори с него е нездравословно – или ще ви простреля, или ще се обиди, като последното е доста по-страшно.

Козирог
Съзнанието на пияния Козирог се пресмята по една лесна формула: характерът му на десета степен плюс корен на здрав смисъл се умножава по минус едно. Състоянието настава след третата чаша и не се трансформира според от количеството на изпития алкохол. Затвореният и деликатен Козирог се трансформира в душата на компанията, която обилно раздава похвали и не се визира от смешки. Не се подвеждайте! Не се подвеждайте! Този кучи наследник на сутринта помни ВСИЧКО!

Водолей
Пияният Водолей е кадърен да обърне света. Той взима бял лист, на който се раждат божествени строфи, хваща четката и с три щриха основава шедьовър на международната живопис, съчинява революционни стопански модели и основава нова вяра. Само че, за жалост това никой не го е виждал, както и самият пийнал Водолей. Защото едвам пиян той просто отива да спи.

Риби
Ако Рибата е пила – спазвайте отдалеченост. Ако Рибата е пила доста – бягайте. Пияната Риба претърпява целият набор на страстите за четири минути, след което цикълът се повтаря, до момента в който е в положение да движи хрилете си. Току що ридала в ъгъла, че никой не я обича, 30 секунди по-късно тя радостно скача от стол на стол, размахвайки гащите си. В същото време споделя, одеве чут анекдот, от първо лице, като история, която се е случила с нея едвам през вчерашния ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР