Пиарката на Корнелия Нинова – Бояна Бозаджиева, не остава по-назад

...
Пиарката на Корнелия Нинова – Бояна Бозаджиева, не остава по-назад
Коментари Харесай

Близка на Нинова се хвали с баровски апартамент СНИМКИ

Пиарката на Корнелия Нинова – Бояна Бозаджиева, не остава по-назад от близката си другарка Елена Йончева, когато става дума за първокласни жилища. Дясната ръка на подалата оставка лидерка на социалистите се шири в бутиков апартамент в топстоличен квартал, видя само „ Ретро “.



Макар домът на Бозаджиева да не е с размерите на жилищата на Йончева, също не бил по никакъв начин на ниска цена, защото всичко в него било проектирано от дизайнерите на известно наше архитектурно студио. Бояна се доверила на експерти в обзавеждането, които изготвили мебелите ѝ по самостоятелна поръчка.



От фотосите се вижда, че също като Елена, Бозаджиева е привърженичка на бялото, кафявото и бежовото, както и на класическите мебели от солидно дърво. Впечатление прави, че всяко свободно пространство в разкош жилището на пиарката е уплътнено с дрешници, в които тя съхранява скъпите си дизайнерски тоалети, поради които постоянно буди отвращение у социалистите.



Пиарката на Корнелия постоянно се носи изтупана в маркови облекла и аксесоари, като в сбирката си има истински творби на изкуството, преди малко слезли от стилния подиум, измежду които чанти на „ Живанши “ за по 2 бона и блузки на починалия дизайнер на „ Шанел “ Карл Лагерфелд, които костват по 200-300 лв. всяка. Луксът е метод на живот на Бояна и отвън дома ѝ, тъй като напористата русокоска пори улиците с чисто ново беемве първа серия, чийто базов модел в представителството на баварския производител в България стартира от 56 хиляди лв..



Как по този начин една медийна съветничка, па въпреки и на Корнелия Нинова, може да си разреши сходна скъпа облага, одумват Бозаджиева опозиционно настроени социалисти. „ Нали сякаш сме обществена партия и слязохме измежду народа, който тъне в мизерия, а някои персони не се свенят да парадират с първокласния си метод на живот “, разясняват още редови партийни приятели.
Поведението на гордата собственичка на апартамент с поръчково обзавеждане и ново беемве още веднъж слага въпроса за двойния морал, какъвто от „ Позитано ” 20 показват не за пръв път.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР