Пиарът на парламентарната група на Продължаваме промяната“ предизвика скандал в

...
Пиарът на парламентарната група на Продължаваме промяната“ предизвика скандал в
Коментари Харесай

Кой е Александър Бойчев – пиарът от ПП, който крещя на Виктор Николаев? (ВИДЕО)

Пиарът на парламентарната група на „ Продължаваме промяната “ провокира скандал в медийните среди, откакто си изпусна нервите и си разреши да крещи на водещите на утринния блок в Нова телевизия Виктор Николаев и Мирослава Иванова. Поводът за агресивното държание на Александър Бойчев стана изказванието, че шефът на групата Андрей Гюров е заразил парламентарния ръководител Никола Минчев с коронавирус, като в действителност информацията пристигна не от кого да е, а от първата депутатка на ГЕРБ Десислава Атанасова още във вторник сутринта. 

Бойчев се нахвърли против публицистите, като ги упрекна, че популяризират подправени вести. А на въпросите им по кое време тъкмо е бил взет и от кого пробата на Минчев, позитивирал след съвещанието на КСНС, някогашният им сътрудник ги скастри с думите, че нямали право да желаят здравна информация. Самите депутати пък не били лаборанти:

„ Това, което вършиме, господин Николаев, това, което вие вършиме сега, е безусловно неприемливо! Депутатите не са лаборанти. Вие задавате въпроси на депутати от Политическа партия, които не са способени по тематиката “, съобщи Бойчев, само че бе париран от Виктор с думите: „ Имам право да задам този въпрос, който аз реша. Въпросите съществуват сега на тяхното задаване. При цялото ми почитание, ще би трябвало да свикнете да ви задават въпроси “, посъветва Николаев новия пиар “.

Кой в действителност е Бойчев? 

Александър Бойчев е дълготраен публицист с икономическа и цифрова устременост. Той е един от основателите на паметното в близкото минало списание PC Mania, а след това работи в.net, няколко издания на Иво-Прокопиевата „ Икономедия “, а по-късно – в Би Ти Ви групата.

Бойчев е и представител на международната TED поредност от конференции, проведени от частната фондация Саплинг, в която споделя с огромна пристрастеност за специалността си. Самият министър председател Кирил Петков също е посетител на платформата няколко пъти през годините.

Журналистът е прочут в гилдията, само че през днешния ден след държанието си по отношение на Николаев и Иванова си завоюва куп рецензии точно от нея. А мнозина му подсетиха, че прехвърлянето „ от другата страна на барикадата “ и превръщането на публицист в пиар също се нуждае от спомагателна подготовка и набиране на умения, изключително в политическата сфера.

Случката нажежи обществената мрежа и предизвика лавина от отрицателни мнения. Възмущението си във Facebook показаха публицисти и политици. Венци Мицов, Асен Генов, Полина Паунова, Бояна Бозаджиева, Цветелина Узунова, Бойко Ноев, Любомир Аламанов и доста други са измежду посъветвалите Бойчев най-малко да се извини, в случай че не и да напусне.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР