Пхенян с безпрецедентно споменаване на здравословното състояние на Ким Чен-ун.По

...
Пхенян с безпрецедентно споменаване на здравословното състояние на Ким Чен-ун.По
Коментари Харесай

Севернокорейците са съкрушени заради отслабналия си лидер Ким Чен-ун

Пхенян с невиждано споменаване на здравословното положение на Ким Чен-ун.

По принцип то е тема-табу, макар че през годините изгубванията на севернокорейския водач от публичното пространство постоянно са предизвикали спекулации. Той е прочут като безжалостен пушач, а откогато пое поста през 2011 година, качи много килограми.

След публикуваните неотдавна фрагменти, показващи го очевидно измършавял, в този момент за първи път държавната телевизия излъчи мнението по въпроса на елементарен жител.

Снимка: btvnovinite.bg

" Да забележим генералния секретар толкоз мършав напряко ни разрушава сърцата. Всички споделят, че са се разплакали ", твърди гражданин на Пхенян.

Медиите оповестиха по-рано, че Ким е изгубил забележителна част от тежестта си, защото съгласно тях каишката на часовника му изглеждала по-затегната на китката му по време на съвещанието на политбюро на Комунистическата партия при започване на месеца.

Севернокорейският водач възобнови активността си при започване на юни, откакто не се беше появявал обществено от месец. Според анализатори през този месец той е бил на диета.

Някои загатват за вероятен здравословен проблем, само че министерството на националното обединяване на Южна Корея твърди, че няма необикновени, будещи безпокойствие признаци към отслабването на Ким.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР