ПФК ЦСКА бе отличен с награда от Министерството на образованието

...
ПФК ЦСКА бе отличен с награда от Министерството на образованието
Коментари Харесай

ЦСКА получи награда за участието си в инициативата Прави добро! Бъди добър!

ПФК ЦСКА бе отличен с премия от Министерството на образованието и науката за присъединяване си в самодейността " Прави положително! Бъди добър! ".

От " Червения клуб " осведомиха, че взаимно академията и първия тим са събрали средства и са раздали стотици раници и материали на деца в неравностойно състояние от врачанса област.

Ето го и цялото известие от ЦСКА в обществените мрежи:

" ЦСКА е бил и постоянно ще бъде повече от тим. За нас е значимо да пазиме това самопризнание непрестанно с дейности. Така, да участваме в обществено виновни начинания се трансформира в наша задача, а през годината се включихме в десетки благотворителни акции.

Щастливи сме, че клубът ни беше отличен с приз от Министерството на образованието и науката за присъединяване си в самодейността Прави положително! Бъди добър! на учителката от Враца – госпожа Мая Методиева.

Академията на ЦСКА и първият тим събраха средства и раздадохме стотици ранички и образователни материали на деца в неравностойно състояние в най-бедния регион на страната. На специфична гала шефът на школата Костадин Ангелов, децата, които пътуваха до врачанска област, и госпожа Методиева получиха премия от програмата „ Мисия доброволец - (не)възможна ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР