Певицата твърди, че слага край на шумните партита.Рита Ора е

...
Певицата твърди, че слага край на шумните партита.Рита Ора е
Коментари Харесай

След 30 татуировки – Рита Ора заличава част от тях - slava.bg

Певицата твърди, че поставя завършек на шумните празненства.

Рита Ора е една от младите изпълнителки, която се облича провокативно в клиповете си и постоянно демонстрира своите татуировки. След като рисунките по тялото ѝ станаха близо 30, тя е решила да се раздели с част от тях. Това излиза наяве от последното ѝ изявление пред The Sun.

Певицата е безапелационна, че ще се подложи на интервенция за изтриване на половината татуировки. Все отново, има една, която в никакъв случай няма да махне – тази на врата, която заема значимо място в сърцето ѝ.

Татусът, за който приказва Ора, е думата „ Zog “, която значи птица. Тя си я изписала, тъй като майка ѝ я назовава „ моя дребна птица “.

„ Имам доста татуировки и ми се желае да нямам половината от тях, както в последна сметка взема решение всеки, който има татуировки “, показва Рита, която неотдавна разгласява фотоси от гримьорната, на които се виждат огромна част от рисунките по кожата ѝ.

Междувременно, разяснявайки своето скрито празненство по време на пандемия, певицата показва, че към този момент поставя завършек на щурите купони и ще мисли повече за своя глас.

„ Чувствам, че незабавно щом навършиш 30, още на идващия ден всичко се трансформира. Започваш да се чувстваш по този начин, като че ли имаш бръчки, като че ли ставите те болят... “, споделя тя пред изданието и прецизира, че от дълго време към този момент не е купонджийката, която хората познават отпреди няколко години. Вместо да се усеща зле след танци цяла нощ и да не може да приказва на другия ден, тя би желала да усъвършенства певческите си благоприятни условия, оставайки вкъщи.

Що се отнася до санкцията, която предходната година получи поради своя рожден ден, Рита Ора акцентира, че си е взела поука. Днес тя дефинира постъпката си като безотговорна и разяснява, че се е извинила и към момента се усеща ужасно неловко, най-много от всички лекари, които са на първа линия и се грижат за хората.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР