Певицата Тейлър Суифт нападна отново мениджъра Скутър Браун и привържениците

...
Певицата Тейлър Суифт нападна отново мениджъра Скутър Браун и привържениците
Коментари Харесай

Звезден блясък и красота: Церемонията „Жените в музиката“

Певицата Тейлър Суифт атакува още веднъж мениджъра Скутър Браун и последователите му, приемайки първата премия " Жена на десетилетието " на сп. " Билборд " на церемонията в Лос Анджели с, заяви Контактмюзик.

В благодарствената си тирада звездата обърна внимание върху " токсичните мъжки привилегии " в шоубизнеса и се върна към тематиката за продажбата на началния й азбучник, без изобщо да е поискано мнението й. Тя описа по какъв начин са почнали да я чернят, откакто вторият й албум " Fearless " печели награди " Грами " за албум и кънтри албум на годината през 2010 година Тейлър Суифт напомни, че авторството й е било сложено под въпрос.
 Жените в музиката Gulliver/Getty Images
" Т ова се случва, когато жена реализира триумф, по-голям от комфортния за останалите в музикат а ", съобщи мегазвездата.

Били Айлиш призна, че се усеща " в действителност необичайно " да получи премията " Жена на годината " на " Билборд " едвам 17-годишна. Тя благодари на всички " дами от предишното ", за това, че са създали живота й доста по-лесен.-->

Преди Били да излезе на сцената, Синди Лопър я назова " вълшебна " и сподели, че когато е чула нейна ария за първи път, дъхът й е спрял.
 Жените в музиката Gulliver/Getty Images
" Беше толкоз прочувствена и дълбока ", изясни тя.

На церемонията " Жените в музиката " Ники Минаж получи премията за промени в разпоредбите, Аланис Морисет - премията " Икона ", Бранди Карлайл - премията за нововъведение.

Алиша Кийс получи премията за въздействаща работа за активността си за придвижването " Тя е музиката ", чиято цел е да подтиква дамите в шоубизнеса.

Росалия беше отличена като изгряваща звезда, а рапърката Меган Ди Стелиън - за въздействие поради серията от шлагерите й в Съединени американски щати и самодейността " Hot Girl Summer ", наречена на шлагера й с Ники Минаж и Тай Дола Сайн, насърчаваща девойките да не обръщат внимание на непознатото мнение.
 Жените в музиката Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР