Певицата Теди Александрова разкри шокиращи подробности за скандалите около себе

...
Певицата Теди Александрова разкри шокиращи подробности за скандалите около себе
Коментари Харесай

Теди Александрова призна за скандал с Илиян

Певицата Теди Александрова разкри шокиращи детайлности за свадите към себе си. В подкаста " Не съм подобен човек " първо проговори за абсурда с колежката си Диона и за какво се е отказала от дует с нея в последния миг, а по-късно призна и за кавги с сътрудника й Илиян. 

Двамата видимо са доста близки и зад тила си имат няколко сполучливи взаимни песни, само че се оказа, че връзките им не са толкоз чисти. 

" С Илиян от време на време се караме и не си приказваме по една година, тъй като сме доста идентични в характерите. Той е Лъв, аз съм Стрелец - имаме его, идентични сме. Но той постоянно ми споделя, че ще порасна и ще виждам нещата по друг метод. И ми прости.

Той е доста умен, занимава се с духовни неща. Но с него имаме такива интервали, в които не си приказваме. Но не е с неприятно и неприятни усеща, а просто толкоз близки сме си станали в даден интервал, че имаме потребност малко да се поотдалечим и да си залипсваме. С него имаме нещо като телепатична връзка ", издава Теди в изявлението си пред Красимир Красимиров. 

Не показва дали сега връзките им са другарски и дали си приказват, само че пък е несъмнено, че рано или късно още веднъж се надушват и подновяват връзката си. Тя в никакъв случай няма да не помни, че той е един от откривателите й. Преди доста години тя се явява на кастинг на един от концертите на турнето на " Пайнер " и точно Илиян, Борис Дали и Мария я избират измежду огромната конкуренция и й проправят път към сцената.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР