Певицата Шакира написа нов пост в социалните мрежи, след като

...
Певицата Шакира написа нов пост в социалните мрежи, след като
Коментари Харесай

Папараци преследват децата ми: Шакира търси спокойствие за синовете си

Певицата Шакира написа нов пост в обществените мрежи, откакто се реалокира в Маями с децата си, в който се оплака, че папараци непрестанно тормозят синовете ѝ Саша и Милан.

Шакира съобщи, че схваща, че животът ѝ след общественият скандал с някогашния ѝ избраник Жерар Пике провокира огромен интерес, само че прикани публицистите да проявят схващане към желанието ѝ да обезпечи успокоение на децата си.
               

" Синовете ми Милан и Саша претърпяха доста сложна година. Те трябваше да устоят на непрестанна блокада от страна на папараците и другите медии в Барселона ", написа звездата в Instagram. " Сега, когато стартират нов стадий в живота си на ново място, приканвам медиите да почитат правото им на персонален живот ".

Певицата прикани да не тормозят децата ѝ пред учебно заведение, да не ги чакат пред дома им и да ги оставят да живеят живота си умерено, без " непрекъснато ориентирани към тях обективи ".

Shakira begs for sons to be left alone after enduring 'incessant harassment'
— Fox News (@FoxNews)
" Не апелирам за това като актьор, а като майка, която желае да отбрани децата си и да се погрижи за тяхното психическо и прочувствено благоденствие, с цел да могат момчетата ми да живеят благополучен и здравословен живот, какъвто всяко дете заслужава ", добави Шакира.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР