На този свят има разни хора.. с разни идеали. И

...
На този свят има разни хора.. с разни идеали. И
Коментари Харесай

Запознайте се с Хайнц! Милионерът, който се храни от кофите за боклук

На този свят има всякакви хора.. с всякакви идеали. И признаваме си, не разбираме огромна част от тях. Но героят на днешната ни история е от тези, които разбираме допустимо минимум.

Запознайте се Хайнц Б . Той е 80-годишен, живее в Дармщадт в Германия и е инженер по обучение. Притежава 7 къщи и 2 жилището, като най-евтиният от тях е на стойност 500 000 евро. Казано иначе, Хайнц е милионер . Въпреки това обаче, упорства да продължи спестовния си метод на живот, който е водил още от дете.
               

Получава 3600 евро пенсия, които икономисва, като харчи само за преносим компютър и достъп до интернет и към 5 евро месечно за артикули за храна. Ще попитате, но това задоволително ли е? За него, да. Защото той се храни с това, което намира по кофите за отпадък.

Твърди, че хората са прахосници и изхвърлят задоволително храна, че да се нахрани цяло семейство. " Например, купуват пакет наденици, изяждат една, останалото им омръзва и го изхвърлят ", споделя Хайнц. Много от движимостите, които има, също са били изхвърлени и в този момент са негово владеене.

Добри съседи също оказват помощ, като му дават остатъците си. Така той претърпява дните си. Със остаряло ръждясало колело, скъсани шал и каскет и визията на безспорен скитник.

Бездомник, който умерено можеше да живее и като някой от милионерите в регион а, стига да бе поискал. Вместо това икономисва парите си и един ден ще ги завещае на някой. Все още не знае на кой, както признава. Но пък нищо не пречи и ние да се надяваме, нали...

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР