Певицата Нели Петкова е готова с 11-ия сингъл в предстоящия

...
Певицата Нели Петкова е готова с 11-ия сингъл в предстоящия
Коментари Харесай

Певицата Нели Петкова представи най-новата си песен – „Не искам“

Певицата Нели Петкова е подготвена с 11-ия сингъл в идния си албум. Песента се споделя „ Не желая “ и е режисьорския ѝ дебют. Тя беше посетител в предаването „ Тази събота и неделя “, с цел да опише повече за песента и за първия си опит зад камера.

„ Това е първият ми опит като режисьор “, показа Нели. „ Имах хрумвания, които си представях. Едни живописни картини. Исках визуализацията да надгражда страстта, която предизвика самата ария. “



Певицата е стигнала до заключението, че никой не би могъл да пресъздаде това, което си показва, по добре от самата нея. В хода на работата е разкрила, че да режисираш е много огромно предизвикателство.

Клипът е сниман в парка „ Врана “ с позволението на Столична община. За задачата в парка е било докарано огромното пиано, на което Нели Петкова свири във видеото. Локацията е определена от самата певица.



„ Осъзнах, че има доста красиви кътчета към София, за които не знаем или не ни остава време да ги открием “, сподели тя.

„ Не желая “ е последната ария от идния албум на Нели Петкова, който към този момент е изцяло подготвен и ще съдържа общо 11 нови песни.

Самата ария и още за персоналния живот на Нели Петкова може да намерите на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР