Певицата, музикантка и танцьорка Крисия стана и художничка! Талантливото дете

...
Певицата, музикантка и танцьорка Крисия стана и художничка! Талантливото дете
Коментари Харесай

Вижте какво направи Крисия след раздялата със Слави СНИМКА

Певицата, музикантка и танцьорка Крисия стана и художничка! Талантливото дете нарисува първата си картина, която ще продаде на благотворителен търг в края на декември. " Криси прояви интерес към рисуването и съумя да сътвори картината " Цветовете на гласа ". Много е удовлетворена от резултата ", описа пред " България Днес " нейният татко Марин Тодоров.

Крисия показала интерес към изобразителното изкуство, а нейната майка й оказва помощ да развие следващия си гений. Благотворителният търг, на който певицата ще даде първата си картина, е ориентиран към дребни дечица с артистични наклоности. " Надявам се творбата да бъде високо оценена, с цел да може повече пари да отидат за тези надарени деца. Криси ще участва на търга, тъй като обича да оказва помощ. До края на годината тя е ангажирана с няколко благотворителни концерта за заболели деца. И през минали години го е правила, в този момент продължава да се развива в тази тенденция. Казва, че желае да оказва помощ, което нас като родители единствено може да ни радва ", добави Тодоров.

До края на ноември т.г. 14-годишната изпълнителка има планувани три благотворителни изяви. През декември ще й бъде още по-натоварено. Откакто не е част от екипа на Слави Трифонов, тя има и повече участия, защото непрекъснато получава предложения за най-различни събития.

Покрай всичко хубаво, на Крисия се случи и нещо неприятно. Преди няколко дни младата певица претърпява противен случай - счупва си пръст на ръката.

" Играела си е с други деца в коридора на пансиона, в който е настанена. Блъснала се е в една от стените и си е пукнала костта. В продължение на 18 дни ще е с гипс ", описа бащата на изпълнителката.

От септември Крисия живее независимо в интернат в София на Националното музикално учебно заведение " Любомир Пипков ".

" Има си съквартирантка. Научи се да готви, пазари си артикули. За малко време порасна доста и се научи да бъде независима. С майка й сме доста горди с нея. Но още желае препоръки от нас. Сега се разболя от грип и ми звънна за медикаменти. Занесох й и по телефона ме пита какво да пие. Добре се оправя сама ", сподели още Тодоров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР