Певицата Мила Роберт изненада зрителите с появата си по телевизията

...
Певицата Мила Роберт изненада зрителите с появата си по телевизията
Коментари Харесай

Мила Робeрт стресна зрителите с избора си на тоалет

Певицата Мила Роберт изненада феновете с появяването си по малкия екран в секси блузка с едно рамо, без долни дрехи, само че с топла шапка и големи апрески. Дъщерята на Ваня Щерева е известна с ексцентричния си метод на живот и жанр на обличане, само че този път дефектът не се трансформира в резултат и Мила изглеждаше много неуместно, изключително на фона на водещите в телевизията-майка, стегнати в бизнес костюми и красиви ризи, писа Hotnews.bg.
                             

Най-добрата другарка на Мария Бакалова се появи в ефир минути преди първата изява на Надя от " Елит " като водеща на " 100 % будни ". Според феновете тя наподобява съвършено на екран, има прелестна дикция и те й пожелават триумф. Но към този момент немалка част от тях не престават да си желаят предходната дългогодишна водеща, продуцент и идеатор на ток-шоуто Мария Андонова. 



Или най-малко до момента в който свикнат с наличието на новото попълнение в екипа му в лицето на Надето, която ще си партнира с другия главен водещ, сътрудника й Стефан А. Щерев.
                             

„ Оттук нататък - просто Надя! Край на всички други спекулации! Няма „ Надя от „ Елит " - то свърши. Надявам се с нейното елитно наличие, опит и познание, да допринесем за положителното начало на Вашия и нашия ден! Добре пристигнала измежду нас! "

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР