Певицата Лиза Мари Пресли, единствената дъщеря на покойния Елвис Пресли,

...
Певицата Лиза Мари Пресли, единствената дъщеря на покойния Елвис Пресли,
Коментари Харесай

Почина Лиса Мари Пресли, единствената дъщеря на Елвис Пресли

Певицата Лиза Мари Пресли, единствената щерка на починалия Елвис Пресли, умря в четвъртък, часове откакто беше приета в болница в резултат на сърдечен арест. Това заяви нейната майка Присила Пресли . Лиза Мари беше на 54 години.

„ Присила Пресли и семейство Пресли са шокирани и унищожени от трагичната гибел на своята обичана Лиза Мари “, написа Присила Пресли в изказването, предоставено на CNN. „ Те са надълбоко признателни за поддръжката, любовта и молитвите на всички и молят за усамотение в този доста сложен миг. “

Лиза Мари Пресли е била откарана по неотложност в болничното заведение по-рано денем, заяви преди този момент майка ѝ в Instagram. Тогава тя помоли всички да се молят за щерка ѝ и нейното излекуване.
                             

TMZ първи заяви новината за хоспитализацията на Лиза Мари Пресли в четвъртък.

Екипи на незабавна помощ са били изпратени на повикване в Агора Хилс, Калифорния, в 10:37 сутринта локално време поради сърдечен арест.

Лиза Мари Пресли беше забелязана за последно във вторник вечерта на премиите " Златен глобус " , на които участва с майка си, с цел да поддържа кино лентата на Баз Лурман " Елвис ", отдаден на починалия ѝ татко.

През 2020 година синът на Лиза Мари Пресли Бенджамин Киоу умря в резултат на самоубийство на 27-годишна възраст.

 лиза мари пресли Getty

Лиза Мари Пресли е била омъжена за Майкъл Локууд, Никълъс Кейдж, Майкъл Джексън и Дани Киоу. Освен на починалия си наследник, тя имаше три дъщери : Райли Киоу, Финли Аарон Лав Локууд и Харпър Вивиан Ан Локууд.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР