Певицата и актриса Мона Гочев стана майка на момиче! Двамата

...
Певицата и актриса Мона Гочев стана майка на момиче! Двамата
Коментари Харесай

Голяма радост в семейството на Мона Гочев и Радослав

Певицата и актриса Мона Гочев стана майка на момиче! Двамата с Радослав станаха горди родители на момиченце, което се роди в същия месец, в който и 4-годишният ѝ по-голям батко.

На този стадий певицата се въздържа да показа фотоси от новороденото си бебе, само че разказа в детайли по какъв начин се усеща 4-годишното ѝ момче:

" Той доста се вълнува, а аз към този момент в действителност нямам самообладание – мисля, че тяхната среща ще е най-емоционалното и същинско нещо, което иска ми се случи, тези моменти няма по какъв начин да се опишат с думи ".

Мона е удовлетворена, че момченцето ѝ желае да я снима, с цел да си имат спомен с нейния стомах.
                             

Припомняме, че Мона Гочев разгласи през август 2022 година, че чака второто си дете. Тогава тя разкри, че бебето би трябвало да се роди през януари, което към този момент е реалност. 

Наскоро Гочев означи рождения ден на своето момченце, което е родено в средата на януари. За наслада на щастливото семейство, през този месец се роди и щерка им.

Мона и мъжът ѝ - операторът Радослав Гочев, станаха родители за първи път преди 4 години на момченцето Никола. Актрисата е направила клипче, събрало най-хубавите моменти на нейния наследник – от бебе до момента.
                             

„ Момчето ни на 4 години! Бъди здрав, мечтай самоуверено, вярвай в положителното, и не спирай да ни показваш света през твоите очи – ти си нашия дребен огромен приключенец! Обичаме те, Никола “, написа под видеото Мона.

Междувременно сподели празненството на детето, на което е получило красива шарена торта на три етажа и колело.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР