Певицата Ашанти получи 2718-ата звезда на холивудската Алея на славата

...
Певицата Ашанти получи 2718-ата звезда на холивудската Алея на славата
Коментари Харесай

Ашанти получи звезда на Алеята на славата

Певицата Ашанти получи 2718-ата звезда на холивудската Алея на славата в Лос Анджелис, заяви UPI. Церемонията беше излъчена онлайн в YouTube. В нея участваха рапърът Джа Рул и актрисата Тичина Арнолд. "Трябва да си в Рекордите на Гинес за духовна хубост " - сподели Арнолд за Ашанти на церемонията.

Джа Рул, който постоянно е работил с Ашанти описа за мощното им другарство. "Споделяли сме толкоз доста моменти дружно, само че този е толкоз специфичен. Да получиш звезда на холивудската Алея на славата е върхът ".

Ашанти е на 41 години. Кариерата й стартира през 2002 година с албум с нейното име. Той оглавява общата ранглиста на "Билборд " за албуми и класацията за ар ен би албуми и слага връх по продажби на дебютираща певица. С това свое достижение тя е вписана в Рекордите на Гинес.



Ашанти печели "Грами " за най-хубав актуален ар ен би албум през 2013 година за "Ashanti ", както и две Американски музикални награди и премия "Соул трейн " за шоумен на годината.

През 2003 година Ашанти издава втория си студиен албум "Chapter II ", която оглавява класацията Билборд 200 с дебюта си. Той е номиниран за "Грами " за албум на годината, а песните "Rock wit U (Awww Baby) " и "Rain on Me " от него са номинирани в категориите за най-хубава ар ен би ария и най-хубаво вокално осъществяване от ар ен би певица.

След това Ашанти издава още четири албума, последният "Braveheart " през 2014. Тя е продала повече от 27 милиона албума по света.



Ашанти се снима също в малкия екран и киното. "Толкова е свръхестествено, че получавам една от тези звезди на холивудската Алея на славата и тя ще остане постоянно и децата ми ще я видят - сподели Ашанти. - Още съм разчувствана и зашеметена. Това е доказателство за всички, че фантазиите се сбъдват ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР