Певицата Алла Пугачова отново предизвика скандал в Русия с думите

...
Певицата Алла Пугачова отново предизвика скандал в Русия с думите
Коментари Харесай

Алла Пугачова си е Алла Пугачова, пак предизвика скандал, скочи на руснаците

Певицата Алла Пугачова още веднъж провокира скандал в Русия с думите си.

Естрадната легенда разгласява нов пост в Инстаграм единствено дни, откакто за малко се прибра до родината си. " Смешно ми е да следя тази групичка от завистливци и клеветници ", стартира тя.

" Толкова сте занимателни! Именно вас, нарекох " плебеи и прислужници "  - вие сте такива, а не съветския народ, който е просто пленник на обстановката. "

" Обичам и съчувствам на съветския народ, а вие, с вашите неистини и цинизми по мой адрес, се пробвате да ме оклеветите пред хората, за които цялостен живот съм пяла, за които дадох здравето си.

Няма да ви се получи! Дори не се опитвайте да обезцените живота или кариерата ми - моята многомилионна войска от почитатели няма да ме съобщи. "

Пугачова напусна Русия скоро след началото на войната в Украйна. 

Тя първо заживя в Израел, само че след офанзивата на ХАМАС се реалокира в Кипър дружно с децата и брачна половинка си - известния артист, водещ и комедиант Максим Галкин, напомня Ladyzone.

" Парите ли ми броите? Да, аз почтено създадох всяка стотинка за разлика от доста други, които пропиха хонорарите си и в този момент изкарват Пугачова отговорна ", написа гневната прима.

" Щастието не е в парите, а в свободата. И аз я вардя в себе си, надявайки се да доживея до деня, в който положителното ще надвие злото, светлината - тъмнината, истината - лъжата. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР