Певецът Константин изненадващо отмени всичките си участия до средата на

...
Певецът Константин изненадващо отмени всичките си участия до средата на
Коментари Харесай

Константин го закъса със здравето

Певецът Константин изненадващо анулира всичките си участия доникъде на месеца и тормози феновете с неприятна вест за здравословното му положение. 

Изпълнителят на " Болка в минути " има доста сериозен здравословен проблем, а докторите го плашат с интервенция и опция да загуби гласа си. 

Той има проблеми с гласовите струни от непрекъснатото живо пеене и кряскане по микрофона по време на участия. Поради тази причина има инфектиране и лекарите му забранили краткотрайно да практикува специалността си.

Константин има към този момент две такива интервенции, само че ситуацията още веднъж се е влошило. Той се извини на феновете си, че се постанова в последния миг да анулира към този момент поети изяви, само че няма избор. 

" Професорът ми сподели, че в случай че продължа да пея, крещя и викам по кръчмите ще би трябвало да легна за трета интервенция. Така че съблюдавам абсолютна хигиена на гласа и се надявам всичко да бъде наред ", изяснява той, като съобщи, че почивката му ще продължи до 12 октомври.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР