Певецът Азис коментира еднополовите бракове в ефира на bTV. Той

...
Певецът Азис коментира еднополовите бракове в ефира на bTV. Той
Коментари Харесай

Азис коментира еднополовите бракове

Певецът Азис разяснява еднополовите бракове в ефира на bTV. Той съобщи, че ги поддържа, тъй като няма право да се омъжи, което значи, че и нява кой да го наследи.

“Почти на 50 съм и работата ми е двойна повече, нуждая се от отмора, да натисна бутона “пауза ”, признава артистът. “Паузата ми е нужна за нещата, които не съумях да преживея през годините, до момента в който се превръщах в най-разпознаваемия българин по света. Изпуснах доста от човешките неща, до момента в който постигах това да стана най-слушаният. Сега желая пауза да ги изживея и отново да с върна. ”

Той споделя, че е пропуснал всичко, обвързвано с живота – любови, страсти.

“той изтече към мен, без да се осъзная, тъй като имах упоритостта да се утвърдя ”, признава Азис.

А това, което му липсва най-вече, е време.

“Имам комплекси ”, споделя звездата. “Не се чувстам ОК с мястото, на което съм роден. Като вървя по света и кажа от кое място съм, хората вършат крачка обратно. Не ни харесват. Чувствал съм се компрометиран, нежелателен, неразбаран, единствено тъй като съм от България. Имат ужасна предствата за нас. ”

Според него би трябвало да си глупак или да си бил в кома през последните 20 години, с цел да не си бил очевидец на израстването му

“Не желаех обаче никой да схваща, че съм добър. Не ги внушавам респект и всички желаят да си приказват с мен, а желаех да съм от неприятните и да не ме закачат. Много го желаех, мечтах всички да схванат какъв брой хубаво пея, само че е извънредно да си най-известният. Не го желая към този момент това внимание, наядох му се. ”

Затова бил най-добре през пандемията с маска и качулка. Той споделя, че е можел да отиде м мол и да си купува храна на “Витошка ”, без да бъде разпознат.

“Твърде висока цена платих за триумфа, не си струваше ”, направи равносметката си Азис. “Самотен съм бил и когато пях пред 60 хиляди души, даже не помня по какъв начин мина. Отворих си чипс и кола, когато се прибрах в хотела, по този начин се наградих. После няма празненства като по филмите, в жанра ни го няма това пиянство и други неща, които хората си мислят. ТНямаме самообладание да се изкъпем, легнем и умрем. Никой не знае какъв брой сме изтощени. ”

Азис разяснява еднополовите бракове, като признава, че ги поддържа

“Ето, аз в този момент нямам право да се омъжа – кой, по дяволите, ще ме наследи ”, попита актьорът. “Нарочно ли ме карате да се оженя за жена, та да вземе тя всичко, което съм направил през годините. Татко ми умря, майка ми е стара, какво се случва тогава с всичко, за което съм работил? Аз имам поколение, само че в случай че нямаш? ”

Ако слезе от сцената, би направил верига заведения за хранене по света, в които ще върви да готви персонално пред хората в средата на ресторанта дружно с майка си и сестра си.

“Ще ги храня с това, с което аз съм израснал ”, развълнува се Азис. “Специалитетът щял да е елементарната попара с масълце, червен пипер и сирене. ”

Той признава, че нито една жена не е в положение да го накара да “търчи ” след нея

“Нито една жена на този свят не е в положение да изтрие от съзнанието ми, че мъжът е съвършеното човешко създание, не дамата ”, съобщи той. “Никоя не е в положение да ме накара да тичам след нея, да й заплащам сметките и най-после да е недоволна. Разбира се, има и мъжки девойки, само че са толкоз малко, счита артистът. ВНЛ не е единствена, който би трябвало, ще ме разбере. ”

Азис споделя, че по ромските стандарти се води бездетен или с 1 дете.

“Но по бългаските съм многодетен татко ”, отгвърна на въпроса какъв брой деца в действителност има. “По-малко от три деца при нас не се признават, при ромите нямаш ли 5-6, нищо не си направил. ”

“Има на кого да споделям Хабиби, в сърцето съм татуиран, най-красиата дума всеки ден за мен е мъжко име ”, съобщи той.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР