PEUGEOT допълва гамата си от лайфстайл продукти и утвърждава позицията си

...
PEUGEOT допълва гамата си от лайфстайл
продукти и утвърждава позицията си
Коментари Харесай

PEUGEOT и SAMSONITE лансират куфар за ръчен багаж

PEUGEOT добавя гамата си от лайфстайл продукти и утвърждава позицията си във високия пазарен сегмент с куфар за ръчен багаж с новото си лого. Създаден въз основа на твърдия модел SAMSONITE C-Lite, неговият емблематичен дизайн ще се хареса на почитателите на марката на Лъва. Той е резистентен, лек и удобен, с четири колела, което го прави съвършен за уикенди или бизнес пътувания. Този нов куфар за ръчен багаж се предлага в онлайн бутика на марката - .

Отчитайки тясната съгласуваност на автомобилния свят с пътуванията, PEUGEOT обедини сили със SAMSONITE за продажбата на своя куфар за ръчен багаж. Двете марки затвърждават още веднъж позицията си в първокласния сегмент и се стремят да привлекат пътешествениците. Емблематичният дизайн на куфара, напомнящ черупка на мида, е неразделен от твърдата гама на производителя на продукти за багаж. Гербът с лъвска глава в профил - новото лого на PEUGEOT, е подчертан от сдържания черен цвят на куфара.

Новият артикул за ръчен багаж с логото на PEUGEOT се споделя SAMSONITE C-Lite. Неговият материал CURV е корав и лек, което му придава устойчивост. Размерите му (55 x 40 x 20 до 23 см с разширяване) и тежестта му от 2,1 кг го правят съвършен сателит за уикенди или кратки пътувания с автомобил, трен или самолет. Четирите колела и телескопичната ръкохватка с двойна тръба улесняват напредването.

Този нов повсеместен куфар, създаден в Европа, добавя линията на PEUGEOT за багаж, както и гамата от облекло и артикули, подписани с новата еднаквост на марката. Той е разполагаем в онлайн магазина https://boutique.peugeot.com. Партньорството между двата марката може да докара до създаването и на други модели, като това ще стане известно през последното тримесечие на 2021 година

*Източник: www.peugeot.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР