Петя Дикова е щастлива жена. Има страхотен мъж, който я

...
Петя Дикова е щастлива жена. Има страхотен мъж, който я
Коментари Харесай

Петя Дикова отряза половинката си Илиян?

Петя Дикова е щастлива жена. Има страховит мъж, който я обожава и обществено го признава честичко, както и две прелестни момчета - Александър и Илиян-младши. Но въобще не мисли за женитба и автограф в гражданското, написа " Марица ".

„ За мен този въпрос въобще не стои на дневен ред! ”, казвала е чаровната брюнетка. 

Половинката й - Илиян, имал предпочитание с Петя да се вземат публично, само че се приказва, че тя порязала мераците му още в зародиш. Двамата доста пъти били обсъждали този въпрос, само че тя поддържала мнението, че може да урочасат любовта си, в случай че минат под венчило.
 
                             

След майчинството Петя се завърна в тв ефира като лице на предаването „ Тази неделя ” по Би Ти Ви. Водещата споделя, че малкия екран е доста значима за нея, само че към този момент е пренаредила целите си и кариерата е на назад във времето, а фамилията е преди всичко. Усмихнатата брюнетка не стопира да хвали мъжа си и да акцентира достолепията му, написа още " Марица ".

 

„ Не познавам по-начетен джентълмен от моя! Истински рицар в това материално време! Моят сътрудник е стихотворец. За какво повече мога да бленувам?! ”, удовлетворена е дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков.

 
                             

Писателят също не пести похвали и обича да хвали половинката си.

„ През последните години Пипи направи няколко значими неща. Роди ми двама синове, сътвори и разви национална акция за репродуктивното здраве, снима няколко кино лентата и написа книга. И всичко това, до момента в който е най-хубавата майка и муза! Гледам я още веднъж на екрана, свети високо, по-хубава от всеки път! Моето момиче! ”, изказвал се е поетът по адрес на жена си.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР