Петото издание на Wrong Fest 2017 ще се проведе тази

...
Петото издание на Wrong Fest 2017 ще се проведе тази
Коментари Харесай

Последни подробности за Wrong Fest 2017

Петото издание на Wrong Fest 2017 ще се организира тази събота и неделя, още веднъж на поляната до село Войнеговци. Селото се намира единствено на 15 километра от паметника Левски, на северния скат на Стара Планина. Точните координати на мястото тази година са: 42.801909, 23.427107.

И тази година фестивалът предлага безвъзмезден охранителен къмпинг, който ще бъде ситуиран в вишневата градина тъкмо до фестивала. Душове с топла вода ще могат да се употребяват против възнаграждение. Няма да се позволява внасяне на храни и питиета във фестивалната зона, като се изключи бебешки храни.
Във всеки от дните ще чуем по 6 групи, като началото ще бъде тъкмо в 16:30, а краят – в 23.10. Организаторите са с погрижили за маршрутки, които ще пътуват към София до 00:30 във всеки един от дните. Двудневни и еднодневни билети могат да бъдат купени на https://wrongevents.ticketlogic.bg/, като еднодневният билет важи за деня, в който бъде употребен и дава достъп до къмпинга за същата вечер.
За първи път на Wrong Fest ще бъде въведена система за безкасово заплащане. Всеки клиент ще може да внася пари във фестивална карта и да пазари с нея. Тази година фстивалът ще се предлага наливен лагер, три типа крафт бира, белгийска Wit бира, бар със шотове, бар с коктейли и два щанда за храна. Парите от фестивалната карта могат да бъдат изтеглени когато и да е, само че в случай че въпреки всичко посетителите решат да си тръгнат с картата и в нея остане някаква наличност, тя ще се разпредели като бакшиш сред барманите на Wrong Fest 2017.
Както постоянно, уредниците са сепогрижили за децата – щебъдат обезпечени играчки и аниматори, които ще се грижат за тях в часовете, в които на сцената има музика.
Вратите на 09 септември отварят в 15:00. Информация за превоза, реда на групите и други детайлности можете да откриете на www.wrong-fest.com.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР