Петната по килима са едно от най-омразните неща във всеки

...
Петната по килима са едно от най-омразните неща във всеки
Коментари Харесай

3 съставки и петната по килима остават в миналото

Петната по килима са едно от най-омразните неща във всеки дом. Колкото и да се опитваме да предпазим подовата настилка от изцапване, от време на време просто не ни е ден. Да не приказваме, че фамилиите с дребни деца са най-потърпевши, когато приказваме за петна по килима. Върху тази уютна част от интериора можем да станем очевидци на какви ли не петна и останки от храна.

Днес обаче сме решили да ви зарадваме с един извънредно елементарен за осъществяване трик, който ще ви отърве от грозните петна и ще ви разреши още веднъж да се чувствате удобно и пълноценно в дома си.

За да доведете нещата до дъно, ще имате потребност от няколко подръчни материали. Направихме лист с тях, тъй че да ви е още по-лесно.
Ето какви артикули са нужни:
• 2 елементи вода;

• 2 елементи ябълков оцет;

• 1 част препарат за миене на съдове;

• Хартиени кърпи;
 Техники и трикове за разчистване на петна от килима Техники и трикове за разчистване на петна от килима
Петна, следи, промени в цвета... Килимът страда от доста изхабяване и би трябвало да знаем по какъв начин да го почистим добре, без значение дали е израб...

• Бели кърпи за почистване;

• Купа;

• Лъжица.

Това е всичко, от което се нуждаете, с цел да се преборите с ужасните петна по килима и да освежите ситуацията в пространствата.

Как да действате:  Направете килима като нов без препарати с тези елементарни способи! Направете килима като нов без препарати с тези елементарни способи!
Много хора считат, че килимите са допустимо най-лошият избор за подова настилка, тъй като са цялостни с всевъзможни акари, събират ужасно доста...

Ако петното се е получило на момента, действайте бързо. Вземете хартиена салфетка и се пробвайте усърдно да попиете остатъците от него. Съставките, които изброихме в листата, се смесват в подобаваща купа и се разбъркват, до момента в който не се получи еднородна примес.

Следващата стъпка е почистването на самото леке. Тук е добре да си послужите с белите кърпи, включени в листата с артикули.

След като се уверите, че петното е изчистено, полейте го с вода, колкото сметнете за нужно и по-късно подсушете с най-обикновена забрадка.

Оставете подовата настилка да изсъхне. След час – два няма и да има диря от шоколад, вино, кафе или друго, с което сте съумели да съсипете една от най-важните елементи от обзавеждането на дома.

Бъдете практични и действайте на момента. С тези натурални средства петната по килима изчезват като с магическа пръчица!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР