Петнадесет години след лансирането си, прочутите ботуши тип гети“ на

...
Петнадесет години след лансирането си, прочутите ботуши тип гети“ на
Коментари Харесай

Ботушите, които правят своето бляскаво завръщане тази есен

Петнадесет години след лансирането си, фамозните ботуши вид „ гети “ на Givenchy се завръщат блестящо на стилната сцена. Те бяха звездите в сбирка есен/зима 2012 на Рикардо Тиши, тогавашен артистичен шеф на френската фешън къща, а по-късно станаха обичани и на фешънистите. Моделът, който е въодушевен от конната езда, този сезон още веднъж се открои из улиците на Париж, защото актуалният артистичен шеф на Givenchy – Матю Уилямс, го показа в сбирката си за есен/зима 2022. По този метод те допълват Y2K наклонността, с която доста неща от началото на хилядолетието се върнаха в дрешниците ни.
               

 Борис Бонев чака обща кандидатура с Политическа партия и Демократична България 9 ноем 2022 | В утринния блок на Нова водачът на " Спаси София " съобщи, че претендент за кмет би трябвало да е човек, който е работил...
Ботушите Shark Lock се открояват с необятната си горна част, която прилича гети и покрива задната част на платформата, както и с дребния катанец в профил. В момента марката огромно многообразие от вариации – на по-елегантни модели, както и на по-спортни и груби. Освен класическото и минималистично черно, има ботуши и в, бяло, бежово и даже лилаво, както и в змийски принт. Профилът на другите ботуши също варира от по-нисък към по-висок. Но сигурно наподобяват по едно и също време изискани и доста комфортни, което, изключително при зимните обувки, е мъчно постижимо.
               

По време на представянето на сбирка пролет/лято 2023 на Givenchy видяхме част от звездните посетители с обичания им модел Shark Lock. Тези ботуши наподобяват най-ефектно в композиция с мини дължини – без значение дали ще е дребна черна рокля, карирана къса пола или блейзър под формата на рокля, само че пък и с тесни дънки, прибрани в тях, също е грациозен метод да ги включим в стайлинга си. Както към този момент го вършат много от международните инфлуенсъри.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР