Петима запалянковци на Айнтрахт (Франкфурт) са били арестува в Севиля

...
Петима запалянковци на Айнтрахт (Франкфурт) са били арестува в Севиля
Коментари Харесай

Задържаха фенове на Айнтрахт в Севиля

Петима ентусиасти на Айнтрахт (Франкфурт) са били арестува в Севиля във вторник вечер след нахлуване над почитатели на Рейнджърс преди финала сред двата тима в шампионата Лига Европа в сряда.

Няколко полицейски микробуса са били извикани към среднощ, с цел да обезвреждат грозни подиуми в центъра на испанския град, където били хвърлени бутилки, сигнални ракети и маси. Нямало съществено потърпевши, потвърдиха от полицията след изказване, макар че един от последователите на Рейнджърс получил контузия на главата.

„ Събитията се случили към среднощ предходната вечер, когато имало голям пердах пред катедралата на Севиля. Членовете на полицейските екипи, които се намирали на " Пласа де Сан Франциско " трябвало да се намесят бързо, с цел да предотвратят случай, провокиран от 200 последователи на Айнтрахт, които атакували почитатели на Рейнджърс “, се споделя в известието на униформените.

След като видели идването на служители на реда, почитателите от Франкфурт се насочили към " Пасео Колон ", биейки ентусиасти на Рейнджърс, като се сблъскали с полицейски чиновници, които се опитвали да предотвратят възможен ответен удар на шотландските последователи “. 

Според предварителните калкулации, популацията на Севиля ще се усили с една четвърт през днешния ден, защото големи групи от последователи се чака да залеят града за финала на стадион „ Рамон Санчес Писхуан “. До 100 000 ентусиасти на Рейнджърс и най-малко 60 000 на Франкфурт ще последват обичаните си тимове в разногласието за трофея, което повдига и опасения по отношение на сигурността на финала.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР