Петима са възможните наследници на Путин, определиха американски журналисти. Те назоваха

...
Петима са възможните наследници на Путин, определиха американски журналисти.
Те назоваха
Коментари Харесай

Петима възможни наследници на Путин. Кой ще го наследи?

Петима са вероятните наследници на Путин, дефинираха американски публицисти.

Те назоваха своята версия за това по какъв начин ще се проведат съветските президентски избори през идната година и кой може да претендира за статута на правоприемник на Владимир Путин.

Според Асошиейтед прес актуалният водач на страната може да откаже да номинира кандидатурата си. Следователно президент на Русия може да стане напълно различен човек.

вероятни наследници

Експертите на изданието оповестиха, че първият претендент на изборите може да бъде кметът на Москва Сергей Собянин, чиято активност може да стане основата на предизборната акция.

Вторият кандидат, съгласно АР, може да бъде секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев. Отбелязва се, че този политик има сходна позиция за политическите процеси като Путин.

Следващият кандидат за поста може да бъде губернаторът на Тулска област Алексей Дюмин.

Авторите се базират на подмолна информация за наследяването, която циркулира в интернет през последните няколко години.

„ Ако Путин по някаква причина не е в бюлетината, не е ясно кой би могъл да заеме неговото място “, отбелязва медията.

Четвъртият и петият са някогашният президент на Руската федерация и сегашен заместник-председател на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев и министър-председателят на страната Михаил Мишустин.

Според медията последният е „ технократ “. Тя счита, че той ще може да управлява страната единствено до момента в който новият президент встъпи в служба, краткотрайно.

По отношение на Медведев изданието прави отрицателни мнения. Тя показва, че по време на суверенитета на Медведев в действителност министър председателят Владимир Путин продължава да ръководи страната.

Още вести четете в секция Свят.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР