Петима нови футболисти подписаха договори с "Ботев" /Враца/. Венцислав Христов, Мартин

...
Петима нови футболисти подписаха договори с "Ботев" /Враца/.
Венцислав Христов, Мартин
Коментари Харесай

Трима чужденци и двама българи подписаха с Ботев /Враца/

Петима нови футболисти подписаха контракти с "Ботев " /Враца/.
Венцислав Христов, Мартин Атанасов, Браян Мендоса, Йохан Валбуена и Алан Миналия взеха присъединяване в част от контролите на тима през лятото и бяха привлечени в клуба.

Венцислав ХРИСТОВ
Опитният централен нападател се причисли към Ботев преди последната инспекция против "Витоша " и означи първия си гол за отбора. 33-годишният футболист за последно пази цветовете на "Царско село ". Преди това е играл за тимовете на "Локомотив " /София/, "Спортист " /Своге/, "Несебър ", "Монтана ", "Черноморец ", "Берое ", "Мателург " /Донецк/, "Риека ", "Шкендербеу ", "Левски ", "Нефтохимик ", СКА-Хабаровск, "Верея ", "Арда ", "Конкордия ", "Славия " и "Созопол ". Бил е част и от националния тим на България.

Мартин АТАНАСОВ
20-годишният полузащитник е младеж на "Славия ", за който тим прави дебют и в професионалния футбол. Той е наследник на някогашния футболист на "Ботев " /Враца/ Чавдар Атанасов.

Браян МЕНДОСА
29-годишният аржентинец има италиански паспорт. През 2019 година десният защитник идва в Европа и е част от румънските "Ботошани ", "Пертолул " и "Комуна Реса ". За последно е защитавал цветовете на аржентинския "Сакачиспас ".

Йохан ВАЛБУЕНА
24-годишният колумбиец играе като полузащитник. Той е бил част от отбора на "Индепендиенте " /Меделин/, за който играе от юношеските си години.

Алан МИНАЛИЯ
29-годишният аржентински вратар идва в "Ботев " от Клуб "Спортиво " Десампарадос, а по-голяма част от своята кариера е част от Нуелва Чикаго, чиито младеж е.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР