Петима лектори на средна възраст 26 г., мотивираха близо 200

...
Петима лектори на средна възраст 26 г., мотивираха близо 200
Коментари Харесай

Младежи мотивират българите да развиват онлайн бизнес

Петима лектори на междинна възраст 26 година, мотивираха близо 200 души да започват лични онлайн бизнеси по време на събитието „ Работи в България, печели като чужденец ”, проведено от бизнес клуб „ Sect of success ” този понеделник в столичното co-meeting пространство S*bar.

Младите бизнесмени са група другари, които са израстнали личностно и професионално дружно, и са част от един от най-големите бизнес клубове за онлайн бизнес в страната с забавното име „ Sect of success ”. Там те обменят опит и потребни запаси, с цел да стават все по-добри в работата си.

При обяваването на събитието уредниците оповестиха, че задачата му не е да продава артикул или услуга, а да даде безвъзмездна информация на повече хора за опциите, които интернет дава и да ги стимулира да трансформират живота си

Докато събитието течеше, един от лекторите - Велизар Величков, даже не пожела да спомене името на блога си, с цел да не се схване като реклама, което мощно впечатли аудиторията.

Ето кои са лекторите и какво споделиха на събитието:

  • Ники Цветанов (Експерт по e-commerce и личностно развитие) сподели, че с цел да реализираме триумф, би трябвало да изградим верни привички, настройка и държание. Това обаче може да стане единствено когато променим ценностната си система, парадигмата и вярванията си. Лекторът посъветва да намерим своето същинско „ Защо? ”, с цел да има какво да ни движи да преодоляваме компликациите по пътя и да продължаваме да се борим за постигането на задачите си.
  • Анелия Мъглева (Съосновател на CopySocial - организация за цифров маркетинг) прикани започващите бизнесмени да изпълнят три стъпки, с цел да осъществят бизнес към пристрастеността си:

1. Помислете какво кара сърцето ви да пее

2. Открийте какви умения имате, които можете да продадете

3. Намерете хора, които биха платили, с цел да имат вашия артикул

  • Николай Чакъров (Е-commerce специалист, блогър, мрежов инженер) съпостави класическата търговия на дребно с онлайн търговията и обясни какви са приликите и разликите във финансовата подготовка за стартирането им. Лекторът посъветва гостите да не започват бизнес с високи суми, с цел да може в случай че изгубят целия вложен капитал, да продължат безпроблемно.
  • Велизар Величков (Oнлайн бизнесмен, блогър и адвокат)

показа какво би трябвало да създадем, с цел да изградим публика, на която след това да продаваме:

  1. Да потърсим практическата си пристрастеност (нещо, в което имаме капацитета да станем доста положителни и ни харесва да го правим).
  2. Да се усъвършенстваме в нея
  3. Да стартираме да даваме стойност на хората посредством авторско наличие, с цел да изградим позицията си на водачи на мнение
  4. Да създадем доверие у аудиторията, с цел да изградим мрежа от почитатели, които да ни оставят имейлите си
  • Десислава Черкезова (Съосновател на CopySocial - организация за цифров маркетинг) обърна внимание на значимостта да не се фокусираме върху детайлите, да гледаме огромната картина и да се стараем в отношението си към клиентите. Тя показа също, че би трябвало да тестваме услугата си, с цел да разберем по какъв начин можем да я подобрим.

Гостите на събитието бяха близо 200, а над 1000 души следяха протичащото се онлайн. Запис може да гледате.

Комуникацията по тематиката за онлайн бизнес продължава във фейсбук групата, която уредниците сътвориха след събитието. В нея ще се споделят потребни запаси, ще се задават въпроси и ще се разискват тематики, свързани с онлайн бизнеса. Всеки, който се интересува от тематиката, може да се причисли.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР