Петима футболисти напускат Черно море. Те са си взели довиждане

...
Петима футболисти напускат Черно море. Те са си взели довиждане
Коментари Харесай

Петима футболисти напускат Черно море

Петима футболисти напущат Черно море. Те са си взели сбогом с тима след неделното домакинство на ЦСКА, написа " Тема Спорт ". Двубоят на " Тича " приключи 0:0. Варненци към този момент бяха оповестили, че са създали несполучлив опит да задържат централния бранител Влатко Дробаров и халфа Пабло Гарсия. Контрактите на северномакедонеца изтекоха и те си потеглят като свободни сътрудници. Същата е обстановката и с Родригло Вилела. Португалското крило не получи предложение за нов договор.

Наред с това от Черно море си потеглят още двама чужденци. Това са Сами Ел Анаби, както и Юлиус Каспаревичус. Напускането на толкоз доста хора значи, че Илиан Илиев ще би трябвало да направи по-мащабна селекция.

" Централен бранител напуща, вътрешен и външен халф също. На тези позиции наложително са ни нужни нови играчи. Ще би трябвало да се подсилим с 3-4 футболисти. Младите играчи не могат да предложат класата на съперниците, с които желаеме да се съревноваваме ", съобщи треньорът, който се надява в състава да остане централният нападател Евгений Сердюк.
 Илиан Илиев: Сбогувахме се с няколко играчи
Илиан Илиев: Сбогувахме се с няколко играчи

" Изправтихме ги обикновено "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР