Петима души, включително четирима бунтовници и един украински войник, са

...
Петима души, включително четирима бунтовници и един украински войник, са
Коментари Харесай

Петима убити през последното денонощие в Украйна 

Петима души, в това число четирима бунтовници и един украински боец, са били убити през последното денонощие в сепаратистката източна част на Украйна, заяви Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция. Това е най-големият брой жертви от влизането в действие на последното съглашение за прекъсване на огъня в този район на 29 декември.

Четиримата бунтовници са починали през вчерашния ден при обстрел на украинските сили в южната част на Донецка област, заяви за Агенция Франс Прес високопоставеният представител на сепаратистките управляващи Едуард Басурин. Той добави, че няма ранени цивилни.

Говорителят на украинското министерство на защитата Дмитро Гуцуляк съобщи през днешния ден на брифинг, че един украински боен е бил погубен през вчерашния ден при размирен обстрел против позиции на украинските сили.

Конфликтът сред украинските сили и проруските сепаратисти, който избухна в Източна Украйна през 2014 година след анексията на Кримския полуостров от Русия, лиши живота на близо 13 000 души.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР