Петима членове на организирана престъпна група за разпространение на наркотици

...
Петима членове на организирана престъпна група за разпространение на наркотици
Коментари Харесай

Разбиха банда наркодилъри във Варна

Петима членове на проведена незаконна група за разпространяване на опиати са арестувани във Варна, оповестиха от Окръжната прокуратура в морския град.

Извършени са претърсвания на разнообразни адреси в града, на коли и обиски на лица. Намерените и конфискувани саоколо 950 грама амфетамин, близо 62 грама марихуана, 62 грама хероин и към 7 грама кокаин.

 Иззети са също електронна везна със следи от марихуана, мелнички за марихуана и празни пакетчета, готови за дозиране на неразрешените вещества.

Ръководител на групата е 44-годишен мъж, работил в изискванията на рисков рецидив. Той, както и 35-годишен мъж – участник в групата и осъждан, са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на прокурор, като следва в съда да бъдат импортирани претенции за установяване на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на от тях.

28-годишен мъж, също взел участие в бандата, ще бъде освободен против парична гаранция в размер на 5000 лв., а двамата малолетни ще бъдат под контрол на инспектори от Детска педагогическа стая.

Работата по доказване и документиране на незаконната активност на проведената група продължава
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР