Петима американски морски пехотинци са в неизвестност, след като останките

...
Петима американски морски пехотинци са в неизвестност, след като останките
Коментари Харесай

Петима американски морски пехотинци са в неизвестност, след като хеликоптерът им беше открит край Сан Диего

Петима американски морски пехотинци са в неопределеност, откакто останките от хеликоптера им бяха открити в далечен регион източно от Сан Диего, часове откакто той изчезна при неприятни метеорологични условия, включващи композиция от мощен дъжд и сняг, съобщи Ройтерс.

Хеликоптерът CH-53E Super Stallion беше открит от гражданските управляващи в Пайн Вали към 09:00 ч. сутринта през вчерашния ден, към осем часа откакто било докладвано, че не е дошъл в базата на морската пехота в Мирамар, Калифорния, оповестиха от Корпуса на морската пехота на Съединени американски щати.

В ход е спасително-издирвателна интервенция с присъединяване както на военните, по този начин и на цивилните избавителни служби, написа Българска телеграфна агенция.

Екипажът правил обикновен подготвителен полет във вторник вечер от базата в Крийч, Невада, намираща се на 60 км северозападно от Лас Вегас, съобщи морската пехота.

От шерифството на окръг Сан Диего оповестиха, че са получили сигнал за изчезналия хеликоптер към 13:00 ч. В обява в Екс оттова обявиха, че комбинацията от дъжд и сняг не е разрешила да бъде задействан хеликоптер в издирването. Вместо това са изпратени високопроходими коли, които да ревизират региона.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР