Петдесет нюанса сиво е любовна поредица с BDSM тематика. Книгите

...
Петдесет нюанса сиво е любовна поредица с BDSM тематика. Книгите
Коментари Харесай

Дакота Джонсън: Създаването на 50 нюанса сиво беше битка с авторката

" Петдесет нюанса сиво " е любовна поредност с BDSM тема. Книгите бяха от последното десетилетие, продадени в 35 милиона печатни и електронни копия за интервала 2011-2019 година Действието визира еротичната връзка сред девствена студентка и млад бизнес магнат.

Въз основа на известността на книгите, чиято авторка е британската писателка Е. Л. Джеймс, всяка от частите от филмовата трилогия, издадена сред 2013 и 2015 година, се озова преди всичко в боксофиса. Но зад кулисите нараства напрежение сред продуцентския екип на кино лентата и авторката.
 Предател за своите и воин за непознатите: Крум Зарков избави машинното гласоподаване 29 юни 2022 | Крум Зарков от Българска социалистическа партия гласоподава срещу връщането на хартиените бюлетини на идващите общи избори. Той не поддържа...
Дакота Джонсън, която стана, откакто получи основната роля на Анастасия Стийл, искрено разкри в изявление за Vanity Fair, какви са били нейните " странни " прекарвания по време на фотосите. Актрисата за първи път приказва намерено за това.

" Никога не съм успявала да приказвам за това откровено, тъй като желаех да разпространяваме кино лентата по верния метод и аз се гордея с това, което направихме в последна сметка и всичко се оказва по този начин, както трябваше, само че беше комплицирано ", сподели Джонсън пред Vanity Fair.

Тя определена да играе Анастасия през 2013 година, когато беше на 23-годишна възраст. Привлекателността на франчайза е била явна за нея през цялото време.

" Аз съм полов човек и когато се интересувам от нещо, желая да знам доста за него. "

Според Джонсън упованията не са отговаряли на действителността на снимачното преживяване. " Подписах се за доста друга версия на кино лентата, който в последна сметка направихме ", сподели 32-годишната актриса.

На въпроса дали измененията са направени от студиото или от режисьорите, Джонсън уточни друго име, насочвайки вниманието към авторката на книгите. Оказва се, че Е. Л. Джеймс, с същинско име Ерика Леонард, е имала " мощен креативен надзор, през целия ден, всеки ден " и просто изисквала избрани неща да се случват.

" Винаги беше била борба. Винаги. "

Сценаристката на първата част Кели Марсел поддържа тези думи още през 2015 година, когато сподели в подкаста на Брет Истън Елис, че не може да гледа кино лентата, тъй като крайният артикул е прекомерно друг от истинската й артистична визия. Според Марсел разногласието се свежда до разговора, както означи Джонсън.

" Исках да отстрани... целия вътрешен монолог на Ана... Исках да отстрани огромна част от разговорите. Почувствах, че би могъл да бъде в действителност секси филм, в случай че в него не се приказва толкоз доста ", сподели тогава Марсел.

Сценариите за идващите два кино лентата са написани от брачна половинка на авторката Найл Леонард.

Според Дакота Джонсън драмата на снимачната площадка продължавала през целия интервал на фотосите. " Това просто се трансформира в нещо бясно. Имаше доста разнообразни различия ", сподели тя.

Актрисата описа също, че режисьорът Сам Тейлър-Джонсън е снимал голям брой повторения, с цел да отрази " кино лентата, който Джеймс искаше да направи " и " кино лентата, който искахме да създадем ние ".

Тя назова обстановката " тежка телесна щета от самото начало ".

Почти 10 години по-късно Джонсън и Джеймс наподобява нямат неприятни връзки между тях. По-късно в изявлението актрисата похвали писателката, че е " доста блага жена " и уточни, че е " признателна " за претърпяното. Въпреки сложната работна среда, тя изрично не съжалява за присъединяване си във франчайза.

Миналата година Дакота Джонсън и Джейми Дорнан се събраха още веднъж на филмовия фестивал в Телурайд и позираха дружно. На фестивала беше прожектиран филмът на Джонсън " Изгубената щерка ". Това е една от многото трагични функции, които тя е изиграла след " Петдесет нюанса сиво ".

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР