Петър Андронов и Красимир Дачев получиха призовете на фондация "Атанас

...
Петър Андронов и Красимир Дачев получиха призовете на фондация "Атанас
Коментари Харесай

Петър Андронов и Красимир Дачев с призове Буров за 2018 г.

Петър Андронов и Красимир Дачев получиха наградите на фондация "Атанас Буров " за 2018 година. Събитието се организира на 31 януари в "Гранд хотел София ".

Номинациите бяха направени от настоятелите на фондацията, като 76 настоятели и наградени в предходни години участваха в гласуването.

Председателят на управителния съвет, основен изпълнителен шеф на Обединена българска банка и кънтри управител на KBC Груп за България Петър Андронов получи наградата "Буров " за банково ръководство за 2018 година. Наградата бе връчена от ръководителя на УС на фондация "Атанас Буров " и основен изпълнителен шеф на Банка ДСК Виолина Маринова.

"Може да получиш доста награди, само че значимото е да останеш честен. Банкерите постоянно са живели по този метод - с доста висока известност. Любовта към тях постоянно е била безгранична, ние не сме специфични. Атанас Буров е сложил толкоз високо стандарта за нас, че ние непрестанно би трябвало да се стараем да отговаряме на тези упования. Най-важното нещо е трудът. Аз и моите сътрудници имаме вяра в това. Обичаме да работим доста и аз ви благодаря, че сте забелязали това ", означи Петър Андронов.

Призът "Буров " за индустриално ръководство получи Красимир Дачев - ръководител на борда на шефовете на групата "Технология на металите Ангел Балевски " АД и "Свилоза " АД. Наградата връчи миналогодишният награден с наградата Цветан Алексиев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР