Телевизионен комик се учи да ходи отново на 41-годишна възраст,

...
Телевизионен комик се учи да ходи отново на 41-годишна възраст,
Коментари Харесай

Звездата на BBC Мат Форд, 41, ще свири във Fringe, докато се учи да ходи отново сред битката с рака

Телевизионен комедиант се учи да върви още веднъж на 41-годишна възраст, откакто част от гръбначния му дирек беше отхвърлен.

41-годишният Мат Форд, който е най-известен с шоута като Spitting Image, ще се завърне на фестивала Edinburgh Fringe тази година. Той сподели, че е решен да не разреши диагнозата рак и лекуването да го задържат.

На миналогодишния Fringe комикът мислеше, че страда от ишиас, само че по-късно разбра, че това е раков израстък на основата на гръбнака му. След това му беше отстранена част от гръбначния дирек, с цел да се отстрани ракът, и прекара идващите месеци във възобновяване и наново учене по какъв начин да върви.

Сега обаче той се върна на работа и ще извършва новия си шоу, Краят на една епоха, от 1 до 25 август в Pleasance Beyond по време на фестивала. Той сподели: „ Нямам самообладание още веднъж да изсвирвам в Edinburgh Fringe, макар че се върнах на мястото, където животът ми се обърна с главата надолу. След последното ми шоу там ми споделиха, че имам рак. Вместо да отида на турне,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР