Пет ниви с канабаис са открити през последните дни, четири

...
Пет ниви с канабаис са открити през последните дни, четири
Коментари Харесай

Откриха нива с канабис в с. Илинденци

Пет ниви с канабаис са открити през последните дни, четири от тях са в област Благоевград, и една в Бургас, сподели на брифинг през днешния ден шефът на Групово дело „ Гранична полиция “ Антон Златанов, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.


„ Унищожават се пет ниви, засадени с канабис, в землищата на Струмяни, Петрич, Златарево и Бургас, те с в труднодостъпни места “, сподели на място пред репортерите шефът на Групово дело „ Гранична полиция “.

Показаната от основния комисар равнища е относително дребна, само че една от най-леснодостъпните, само че пък е затворена от всякъде, с цел да не се вижда.

Граничните чиновници взеха проби от равнищата, съцветията реагираха на канабис, който бе от тридесетина корена, засадени над лозе в региона на пилона с националния байрак край село Илинденци, известно с лозята и бялото вино „ Керацуда “.

Акцията срещу наркоразпространението се организира пред началото на образователната година, с цел да не доближава дрогата до учениците.

“Откриваме вините по сведения на локалните хора, само че и по други начини “, сподели основен комисар Златанов.

Според него за този месец са унищожени 870 кг. канабис. Образувани са 14 досъдебни производства, арестувани са осем души, като един се е опитал да избяга, спрян е с сигнален изстрел. Повдигнати са 6 обвинявания./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР