Пет години след последния редизайн Microsoft реши да въведе някои

...
Пет години след последния редизайн Microsoft реши да въведе някои
Коментари Харесай

Microsoft прави голям редизайн на Skype

Пет години след последния редизайн Microsoft реши да вкара някои козметични и някои функционални промени в информационната си услуга Skype.

Microsoft споделя, че са преработили Skype, с цел да го създадат " по-удобен и занимателен " за потребителите. Приложението към този момент има чисто нов интерфейс със свежи илюстрации, нови емотикони, по-добра продуктивност и усъвършенствания в надеждността.

Microsoft желае да резервира информационния си инструмент прочут, пресен и съвременен, тъй че потребителите да не се шокират или да се усещат изгубени след инсталиране на надстройка.

Skype за мобилни устройства към този момент има усъвършенствани цветни тематики с по-забележими и живи цветове в цялото приложение, както и усъвършенствана досегаемост. Ще разпознаете и общи детайли на Skype, като облаци и анимирани емотикони.

Но новостите не идват единствено под формата на козметични промени. Skype за iOS и Android получи същото ново преживяване за диалози, което Microsoft добави към настолните компютри предходната година. Потребителите могат да изберат лека тематика за диалог, декор за участници без видео и да се насладят на по-добър надзор по време на видео диалози.

Microsoft също дава обещание механически усъвършенствания, с цел да подсигурява, че всяко видеообаждане работи добре и остава устойчиво, без значение от това какъв брой души вземат участие (Skype поддържа до 100 души на обаждане).

И най-после, модифицираният Skype предлага нов раздел Today с персонализирани публикации и вести от „ доверени източници по целия свят “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР