Песента Пъзел от 13-ия студиен албум на група Б.Т.Р. е

...
Песента Пъзел от 13-ия студиен албум на група Б.Т.Р. е
Коментари Харесай

Б.Т.Р.: В новия ни албум ще се опитаме да надскочим себе си

Песента " Пъзел " от 13-ия студиен албум на група Б.Т.Р. е отдадена на същинското другарство. Парчето към този момент е готово, а от групата работят и по техническите елементи на останалите песни от албума. " През миналата година имахме опция да оценим същинските неща, които останаха, и да кажем сбогом на тези, които не останаха. Песента " Пъзел " е за същинското другарство. Този пъзел е и част от пътя на група Б.Т.Р. " - споделя Славчо Николов от групата.

Имиджовото и въздействащо видео е дело на Боряна Николова и Боян Карамфилов. Музиката и текстът са на Славчо Николов, а аранжиментът е на Б.Т.Р.

" Първата ария е огромна отговорнст, тъй като би трябвало да влезеш в конфигурация за студио. Нашата най-голяма мощ е свиренето онлайн, а желаеме да я предадем в записа в студио. Текстът би трябвало да пресъздаде чувството да не се предаваш, да цениш другарството и да събираш частите от пъзела на жовота си и да ги подредиш както би трябвало. " - споделя за процеса на записване Наско.

Двамата със Славчо с изключение на сътрудници, са и другари от доста години. Отбелязват рождения ден на китариста и беквокалист на клубно осъществяване онлайн с аудитория от над 500 души. " Беше един прелестен празник! " - споделя рожденикът.

Датата, на която новият им албум би трябвало да излезе, е 13 октовмри.

" Опитваме се да надскочим себе си. Това ще бъде пъстър албум и ще има доста изненади. Ще има от баладите, с които сме известни, нови неща, само че стилът си остава Б.Т.Р " - издава за музикалния план Наско.

Двамата споделят, че главното ентусиазъм за музиката черпят от живота.

" Той всеки ден ни сервира безчет доста тематики. Особено в такива забавни времена, в които живеем в последно време. Няма по какъв начин да не си направиш равносметка, само че и да не погледнеш напред. " - прецизира Наско.

Скоро момчетатата пуснаха и " Легенда " - видеоклип с концертен запис от премиерата на албума " Невидими стени " в зала 1 на НДК от 2018 година На първата седмица песента влезе непосредствено под номер 1 в музикалните ранглисти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР