Перверзни кадри с Жени Калканджиева в нов БГ филм с

...
Перверзни кадри с Жени Калканджиева в нов БГ филм с
Коментари Харесай

Жени Калканджиева в перверзии с Любо Нейков и Зуека

Перверзни фрагменти с Жени Калканджиева в нов БГ филм с Любо Нейков! Етро на това му се вика дебют в киното, отлично на миската!

В първия филмов откъс на „ Ятаган ” виждаме, че Калканджиева е суперсекси във фуражка. Но това надалеч не е всичко. В хотелска стая на розова светлина Жени към този момент не е в униформа. Права е в леглото, а сред краката си държи бутилка от която шампанското се лее. Скандално!

Шестата по красота ще е първа по амбициозност и селска чест. Героинята й е некадърна провинциалистка, която се мисли за огромна работа. Силвия Овчарова (така се споделя героинята й) е шефка на АБОРТ, редуциране на „ Агенция за БОРба с Тероризма ”, написа " България Днес ". В бъдещия филм Мариан Вълев, прочут и като Куката от паметния сериал „ Под прикритие “, ще влезе в облика на Рангел Костов – полицейски контрольор от Агенцията за битка с тероризма, някогашен красавец и систематичен алкохолик, който става мотор на скица от неистини и основава необикновен незаконен тандем с една от жертвите си.

Зуека пък ще е изтъкнатият проверяващ публицист Свилен Иванов – утвърден специалист по тероризма, който ненавижда некомпетентността, а Ивайло Драгиев – чаровният квартален пройдоха Никсъна, който поради обич ще си докара големи неприятности. Инспектор Костов на Мариан Вълев е заплашен от уволняване заради липса на резултати в следствията и в алкохолно ентусиазъм ще съчини отчет, в който афишира безобидния непрокопсаник Никсъна за лидер на терористична клетка, като му дава оперативния псевдоним Ятаган. Овчарова на Жени Калканджиева ще одобри това за чиста монета, а по каръшко стичане на събитията съмненията някак си ще стартират да се потвърждават, за голяма изненада на създателя на цялата скица. Но нищо не е такова, каквото наподобява.

Сценаристът Христо Асенов Христов е забъркал невероятна история с доста непредвидени обрати, която по занимателен метод приказва за съществени проблеми като корупция, администрация, шуробаджанащина, медийни операции, боязън от тероризъм.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР