[Pernod Ricard Bulgaria] Публикацията е част от платеното съдържание в

...
[Pernod Ricard Bulgaria] Публикацията е част от платеното съдържание в
Коментари Харесай

София става Лондон в The big Beefeater challenge

[Pernod Ricard Bulgaria]
Публикацията е част от платеното наличие в Капитал Light.

Колко Лондон можем да " забъркаме " в София? През последните две години британски улични музиканти свириха в централното бар каре, захласнат от котки и еднорози татуист маркира най-смелите, а чаен специалист описа, сподели, че и донесе да си " отпием " от лондонската чаена просвета. Дано да сте внимавали в случката, тъй като тази година ще би трябвало да покажем какво сме научили и да си го създадем лондонско без помощ от Острова.

" Лондонфикацията " на София ще e от човек на човек, от бар на бар, от концепция на концепция.

За да те въодушеви BEEFEATER GIN избира петима български актьори, които водени от мотото IT HAS A BIG TASTE ще приложат лондонската естестика върху това, което умеят да вършат най-добре. Старт дава образният актьор Жоро Панчев, след което щафетата поемат MIAM с концепцията си за pop-up кулинария отвън клишето.

Моделът и музикален селектор Ивета Димитрова ще покаже по какъв начин го схваща брита в музиката, а идната стъпка ще е в ръцете и ножиците на Пламен Димитров, който ще ни помогне да изглеждаме лондонски - най-малко що се отнася до прическата.

Power Pops, плодовите сладоледи на съчка, ще поемат оттова, с цел да сложат в блендера малко Лондон, пък да забележим каква примес и в каква форма ще излезе. Всеки актьор има за задача да сътвори план, с който да въодушеви теб и идващия " с извънреден усет " по веригата. Следи представянето на плановете всеки вторник на.

И с цел да има още повече Лондон в София, тематични вечери ще се случат на основни места в града. Няма да ти е мъчно да ги познаеш по хипнотизиращото алено и положителните коктейли. 2017 е и годината, в която BEEFEATER GIN откри своята нова образна еднаквост. Посланието, което ти изпраща е да избягаш от Лондон на стандартите и туристите и да усетиш Лондон на локалните, на тези, които всеки ден го вършат това, което е.

Вдъхнови се от Лондон, пресъздай част от него в София и предай нататък!
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР